123Goedkoper
×
 x 

Winkelwagen is leeg

CATEGORIES

Zichttermijn

Voor zover niet anders aangegeven, heeft de koper na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren. De koper heeft tevens het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling, aan 123 Goedkoper kenbaar te maken dat hij zonder verplichte opgave van redenen de koopovereenkomst wenst te ontbinden en zijn bestelling wenst te retourneren. Koper heeft vanaf het moment dat hij zijn wens om te retourneren kenbaar maakt, 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

Indien de koper van het herroepingsrecht gebruik wil maken dient deze het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de koper het product wenst te behouden. Gedurende deze termijn zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De koper zal het product met alle geleverde toebehoren en, voor zover mogelijk, in de originele staat en verpakking aan 123 Goedkoper retourneren, volgens de door de door 123 Goedkoper aangegeven redelijke en duidelijke retourinstructies. Indien de koper gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht dient de koper het product, binnen 14 dagen na ontvangst, conform de retourinstructies terug te sturen aan 123 Goedkoper. De koper is zelf verantwoordelijk voor de correcte retourzending in een deugdelijke verpakking. 123 Goedkoper raadt de koper uitdrukkelijk aan om een retourzending aangetekend, verzekerd en in een deugdelijke verpakking te versturen. Indien een retourzending vermist raakt, de ontvangst van de retourzending betwist wordt (bijvoorbeeld omdat geen geldige handtekening is geplaatst, of indien de zending zou zijn afgeleverd op een tijdstip dat het kantoor / magazijn niet open is, of de handtekening ontbreekt) of beschadigd raakt, dient de koper als afzender van de retourzending (voor wiens rekening en risico de retourzending plaatsvindt), de klachtenprocedure te starten bij de vervoerder en de vervoerder aan te spreken. Koper dient het verzendbewijs, met daarop vermeld de track & trace gegevens van de (aangetekende / verzekerde) retourzending, te bewaren, zodat hij de vervoerder aansprakelijk kan stellen indien de retourzending vermist of beschadigd raakt of de ontvangst van de retourzending betwist wordt.

De verzendkosten in verband met de retourzending van het product komen voor rekening van de koper. Bij ontbinding binnen de genoemde termijn zal 123 Goedkoper binnen 14 dagen nadat de bestelling retour is ontvangen het door de koper betaalde bedrag terugbetalen op de rekening waarmee het product is betaald.

De koper heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het Modelformulier voor herroeping.

Geen verzendkostenGEEN VERZENDKOSTEN
Bij bestellingen boven € 75
Anders € 2,95

Recht van retourRECHT VAN RETOUR
14 dagen op zicht
Niet goed? Geld terug

Snelle leveringSNELLE LEVERING
ma t/m vr voor 16:00 besteld
is morgen in huis, als voorradig

Contact tegen regionaal tarief045 564 34 92
Normaal tarief
Geen verborgen kosten

×

TOP